II Aplec de Música de Cambra, setembre-2021

Alguns dels que varem participar al curs de música de cambra dels Atria d’enguany varem decidir que la propera activitat  de ClassicAmateur seria fer una trobada de música de cambra, d’una sola jornada.
La proposta és fer orquestra de cambra i dinar tots junts.

Direcció: Anouk Cuxart, violinista i directora d’orquestra professional

Quan: el 18 de setembre

Data límit de inscripció: 22 d’agost de 2021

On: es determinarà quan sabem el nombre de participants doncs cal dipositar  una paga i senyal per reservar l’espai.

Horari previst:

  • 11,30h arribada
  • de 12 a 14 assaig
  • de 14 a 16 dinar
  • de 16 a 19  assaig.(amb pausa per descans )

Programa: una obra per determinar. Us enviarem les partitures una vegada finalitzat el termini d’inscripció  i amb suficient anticipació per a que podeu estudiar-la. Cap la possibilitat, si és necessari, d’adaptar les particel·les per aquells que siguin principiants.

Qui pot participar: Qualsevol instrumentista a nivell amateur sigui o no membre de ClassicAmateur. En principi no disposem que piano, tot estarà en funció del lloc que trobem. No obstant si algun pianista vol participar pot portar un teclat electrònic. Si  el local que trobem  disposa de piano obrirem nova convocatària exclusiva per pianistes.  

Com fer la inscripció:  simplement enviant un correu a classicamateur.cat@gmail.com i  donant les vostres dades personals: nom, instrument i núm. de telèfon

Preu de la jornada:  estarà en funció del nombre de persones que apleguem però inclourà el dinar, el lloguer de la sala i els honoraris de la directora.  Els membres de ClassicAmateur tindran una bonificació del 10%. Qui encara no formi part de la xarxa pot inscriure’s al mapa (clicant a “Apunta’t”).

Compliment estricte de les mesures COVID vigents al seu moment. Ara per ara: distància, mans, mascareta , ventilació  i 70% de l’aforament. En cas de superar el límit d’aforament es tindrà en compte l’ordre estricte d’arribada de les inscripcions.

Us esperem amb ganes de compartir música una vegada més  i us animem a que feu córrer aquesta info a tots aquells músics que tingueu al vostre voltant, com més serem més riurem !

Fins aviat i amb bona música, sempre !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s