Qui som

Fruit de les inquietuds d’un grup de músics aficionats apassionats de la música de cambra, neix ClàssicAmateur una associació de músics que treballa per difondre, potenciar i dignificar l’activitat musical del món amateur a casa nostra.

Promovem la pràctica musical i la formació de músics no professionals mitjançant un projecte integrador que aglutina diferents propostes i activitats com ara tallers, cursos, reunions, concerts i trobades adreçades a cantants i instrumentistes inquiets amb ganes d’aprendre de la mà de grans professionals i de conèixer altres músics per gaudir de l’experiència de fer música en grup.

Es tracta de difondre i crear espais recreatius de lleure musical perquè tota persona interessada a cultivar la pràctica musical d’algun instrument, ho pugui fer en les millors condicions possibles i trobi, a més, els estímuls necessaris per desenvolupar-se artística i musicalment. Al mateix temps, ens agradaria estendre i compartir la nostra passió per la música clàssica connectant idees, projectes, recursos i iniciatives que facin de la cultura i la divulgació musical un eina de promoció social.

Ens ocupem també de fomentar el coneixement i l’intercanvi d’experiències amb cambristes d’arreu del món, procurant articular xarxes d’hospitalitat i de treball col·laboratiu amb diferents entitats, actors, municipis i associacions d’arreu del territori perquè amb la seva tasca contribueixin a fer que el món de la clàssica estigui més present en la vida social i cultural del país.

Les cares visibles: la Cristina (piano), la Bet (cello) i l’Òscar (piano)
Al Museu del Joguet de Catalunya
Foto Stefi Panchesco

La xarxa internacional: