El tango revoluciona les neurones i multiplica les endorfines

Alguns violinistes i violoncelistes de la nostra associació, junt amb la Camerata l’Estro Armonico de l’Anouk Cuxart, van participar aquest passat cap de setmana en el concert de Tangos de l’Orquestra del Baix Montseny amb Enrique Tellería al bandoneó i Josep Maria Aparicio a la direcció, al teatre ateneu de Sant Celoni, amb ple total de públic i gran èxit a les dues sessions.

Aquí teniu algunes opinions dels nostres músics:

Vaig disfrutar molt! Va ser un concert molt emotiu. Va ser un plaer acompanyar l’Enric Telleria; una persona entranyable, senzilla, que porta la musica i el ritme a la sang!!

M.Àngels Sieira, violí

Doncs per mi va ser genial! No havia tocat mai aquest estil de música. Estic acostumada en orquesta a tocar clássic, a comptar molt, però m’he adonat, amb els tangos, l’important que és el sentit del ritme i escoltar molt.

Mònica Barberan, violí

Haver de fer dos concerts seguits després de només 15 hores de preparació concentrades en tres dies t’obliga a estar molt alerta i a concentrar-te al màxim per superar els obstacles amb celeritat. Després d’una experiència així notes que has adquirit noves habilitats com a instrumentista. A més, has gaudit fent música i has fet gaudir altres persones. Què més es pot demanar?

Rosa Grau, violí

Participar en l’OBM TANGO ha estat una experiència d’immersió intensiva en aquest estil de música popular i el bandoneón.
Darrera dels quatre assajos, xerrada de l’Enrique Telleria inclosa,i del concert resultant, hi ha hagut d’haver evidentment una bona organització i dedicació que destaco i agraeixo, perquè em costarà oblidar l’emoció de quan sonavem tota la corda en els passatges brillants,sobre la base rítmica.

Montse Estapé, violí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s