Música en la intimitat

El passat dia 9 de novembre va tenir lloc a Cal Cerdà una audició de piano a càrrec d’Ingrid Cusidó. Coincidint amb la commemoració de l’any Beethoven, la pianista terrassenca va oferir un programa d’obres del gran compositor alemany entre les quals vam poder escoltar la sonata per piano en fa menor Op.2 No.1 i la sonata en Re Major Op.28 No.15 ‘Pastoral’. També vam tenir ocasió de delectar-nos amb l’Allegro de Concert de Granados i les seves Quejas o la Maja y el Ruiseñor. L’acte va servir per presentar aquest espai particular del Vallès que te previst acollir reunions musicals mensuals obertes a totes i tots els cambristes de ClàssicAmateur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s