Onzena schubertíada

Fidel a l’habitual cita mensual al cicle, “Schubertíades al Chaco“, la família musical es va reunir el passat 29 de desembre de 2019 sent l’onzena “Schubertíada”, dirigides i coordinades per l’amfitrió i camarada Pol Gerbeau.

En aquesta edició es va presentar una nova proposta de format, oferint la possibilitat de incorporar imatges visuals projectades o nous elements sonors, a fi que cada artista pugui suggerir alguna pista més i descobrir així el sentiment en què està inmers a l’interpretar cada peça, respectant sempre, això sí, la interpretació final de cada persona oient.

En l’acte, es va poder escoltar interpretacions del gran músic Edvard Grieg, Hydn, Bach, Mendelssohn, entre altres i a destacar l’ Andante Festiu de Jean Sibelius i el Panis Angelicus.
En aquesta ocasió es va poder observar de manera notòria el gran efecte “snowball” que la màgia d’aquestes trobades musicals està provocant, descobrint nous músics i cantants, que des del segon 1 tenen l’escalf i la bona rebuda dels més veterans del grup.

Les “Schubertíades al Chaco” comencen ja a ser un referent i lloc de peregrinació dels amants de la música clàssica, l’art i la cultura a la màxima expressió.

Per acabar la crònica, és important destacar l’efecte que provoca l’haver estat present a una trobada d’aquesta magnitud, i és, ni més ni menys, que el desig de voler més i més i repetir repetir i tornar-hi, es clar.

Antoni Sway

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s