Canet clàssic 2023

El proper 15 d’abril, Canet obrirà les portes als músics clàssics amateurs de tot arreu.

La tarda d’aquest dissabte, el poble s’omplirà d’espais ocupats per diverses formacions musicals on es portaran a terme, simultàniament, diferents micro-concerts.

Els grups de públic, organitzats i conduïts per guies, en un dels dos itineraris, visitaran alguns dels espais on es trobaran amb els músics, que els oferiran una explicació del que veuran i sentiran i un micro-concert de 5-10 minuts.

Per acabar, una vegada hagin finalitzat els concerts, els músics i els seus acompanyants es reuniran per fer un aperitiu i contrastar experiències, impressions i parlar de nous projectes en un ambient distès.

CanetClàssic 2023 és el nou format de CanetClàssic 2018 i 2019, que en aquelles ocasions consistia en un curs de música simfònica i en aquesta ha estat inspirat pel microteatre de Barcelona.

CanetClàssic és organitzat per ClàssicAmateur (associació que promou, organitza i fa difusió del món de la música clàssica amateur) i compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural Plataforma Odèon ACPO (entita que porta 21 anys treballant per la recuperació del mític teatre Odèon i per la cultura en general al nostre poble) i el suport de l’ajuntament, la diputació i la parròquia.

Participants

Itinerari A

Nota: Albert i Montse / Fredi i Cristina comparteixen espai.
En cada passi només actuarà un dels dos grups.

Entitat Col·laboradora

Cessió d’espais

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s