Música i Cava a La Panoràmica

El passat 21 d’abril ens vàrem aplegar uns quants músics i amics de les comarques gironines per fer Música i celebrar-ho fent un beure amb cava.

Durant molts anys he gaudit de trobades musicals semblants, trobades molt nutritives per mi, musicalment parlant, i que m’esperonaven a practicar el meu instrument i a expressar-me en un clima de confiança comptant amb la benevolència d’un públic sempre agraït. Això va ser possible gràcies a la generositat de persones músiques que varen obrir les portes de casa seva com: la Rosa Gratacós de Figueres, la Quima Tarragó de Vilamacolum, en Francesc Castelló de Vic, la Carme Bonaterra de Figueres, la Clara Valero de Figueres, la Judit Giralt de Maçanet de la Selva o la Blanca Ortiz del Port de la Selva, etc., etc. N’hi ha que ja no estan entre nosaltres però aquest dia les tenia molt presents en senyal d’agraïment.

Malgrat que alguns imprevistos de darrera hora tot va rular la mar de bé, amb il.lusió, alegria i una mica de nervis que ja sabem que són els convidats de pedra. Vàrem comptar amb la participació de:

Agraïda per la presència tant els que vàreu participar activament, fent sonar el vostre instrument com als que vàreu participar com a oïdors, tots sabem que la música els precisa a ambdós per fer màgia.

Però això no s’acaba aquí perquè tothom va marxar entusiasmat, tant que alguns dels assistents ja estan pensant a fer un sarau musical també a les seves cases.
Aneu preparant repertori que això no té aturador!

Bet Prats

1 thoughts on “Música i Cava a La Panoràmica

Deixa un comentari